Lista restaurantelor din cartierul Berceni

În Berceni putem găsi o multitudine de localuri și restaurante, fiecare cu specificul său. Poate dorim ceva cu specific turcesc, arăbesc, oriental, chinezesc ori, din contră, ne tentează ceva cu specific românesc, restaurantele din Berceni ne pun la dispoziție orice tip de local. Fie că dorim să ne bucurăm de compania unor prietenii, ori dacă avem de organizat un eveniment special, sau poate avem în plan o seară romantică, restaurantele din Berceni sunt dotate cu tot ce avem nevoie pentru ca seara să fie una memorabilă. Aici putem găsi o varietate mare de stiluri și decoruri, fiind imposibil să nu găsim ceva pentru gusturile noastre.

lista restaurantelor din sectorul 4

Lista restaurantelor din cartierul Berceni oferă calitate înaltă, și pun accentul pe mulțumirea clientului. Fiind într-o zonă mai periferică acestea nu sunt aglomerate, existând ceva mai puțină agitație față de zonele mai centrale ale capitalei. Atmosfera prietenoasă este cea care primează, fiind perfecte pentru a ne destresa după o zi de muncă, ori pentru a planifica o ieșire de weekend cu amicii ori colegii de serviciu. Ambianța este una relaxată, iar servirea clientului se face prompt, fără timp pierdut. Prețurile sunt, pe de altă parte, mult mai accesibile decât în locuri centrale, unde adaosul poate fi foarte ridicat pentru același produs. Restaurantele din Berceni pot fi frecventate mai des, fără ca acest lucru să ne lase cu buzunarul gol.

Un loc primitor, vesel și cu o atmosferă degajată putem găsi la Restaurantul Casa Luica, situat pe strada Vasile Păiuș, nr 1-3.

Restaurantul pune la dispoziție un amalgam de oferte, câte puțin din fiecare, și reușește să împace aproape orice gusturi. Aici putem degusta de la bucate tradiționale, precum sarmale cu mămăliguță, ciulama de pui cu ciuperci sau iahnie de fasole, până la preparate cu pește și fructe de mare, precum și nelipsitele salate de tot felul și, nu în ultimul rând, pizza. Iubitorii de dulciuri vor găsi cu siguranță ceva care să-i ademenească, de la clătite care se topesc în gură și papanași, până la cheesecake și ciocolava. Ca noutate, restaurantul mai prepară și mâncăruri la oală cum sunt ciorbele și supele. Practic nimic nu lipsește pentru ca experiența culinară să fie una completă.

Când căldura dă iama afară, putem să ne relaxăm pe terasa restaurantului, iar dacă locuim în zonă în sectorul 4 putem comanda pizza și alte preparate pentru acasă. Astfel că după o zi obositoare, când nu avem timp și dispoziție necesare pentru gătit, ne putem delecta cu preparate aburinde, extrem de savuroase, fără nici un efort. Putem face comanda online, foarte simplu, alegând exact ceea ce ne face poftă. În cazul în care avem de organizat un eveniment în familie, precum nuntă sau botez, dar și pentru alte tipuri de întruniri, restaurantul Casa Luica pune la dispoziție oferte foarte avantajoase, totul într-un cadru bine organizat, cu servicii profesioniste.

Pe lista restaurantelor din cartierul Berceni dacă suntem interesați de un loc intim, cu o atmosferă discretă și calitate la cel mai înalt standard, atunci putem încerca restaurantul Carol’s. Cu un decor simplu și accente fine, restaurantul Carol’s este un loc perfect pentru a ne destinde alături de prieteni. Ambianța ne îmbie la povestiri pe îndelete și are un aer nostalgic care cu siguranță ne face să visăm cu ochii deschiși. Este un loc perfect pentru petreceri onomastice sau alte evenimente festive. Meniurile sunt bine alese și putem alege din patru variante disponibile în funcție de preferințe și buget. Timpul ni se va părea că trece prea repede aici, iar momentele plăcute vor fi mult mai memorabile datorită decorurilor sofisticate.

Restaurantul Carol’s este perfect pentru cinele romantice, când putem face o surpriză plăcută persoanei dragi alegând o ieșire într-un loc select.

De multe ori nu știm unde să ieșim în oraș, pentru a mai schimba puțin din monotonia locurilor deja vizitate. În Berceni putem găsi restaurante cu meniuri accesibile și care denotă mult bun gust.

Pentru momentele când am vrea să petrecem o seară plăcută și veselă într-un loc plin de căldură putem încerca de pe lista restaurantelor din cartierul Berceni restaurantul Provence. Decorul în stil rustic ne va face să ne simțim ca acasă, iar atmosfera cordială cu care suntem întâmpinați ne va face să regretăm că nu putem poposi mai mult pe aici. Interiorul este zugrăvit în culori calde, iar pe podeaua este alcătuită dintr-un mozaic de dale de cărămidă care conferă încăperilor un aer plin de naturalețe și deschidere.

Restaurantul Provence este un loc perfect atât pentru a ne începe ziua, cât și pentru ieșirile de seară. Aici putem lua micul dejun pe fugă, sau masa de prânz dacă avem serviciul prin zonă. Preparatele urmează rețete tradiționale, cu ingrediente proaspete și savuroase. Este, de asemenea, un loc nemaipomenit pentru evenimente de familie sau corporate. Este imposibil să nu ne simțim bine în atmosfera plăcută de aici, iar foarte rapid acesta poate deveni unul dintre localurile preferate la care putem apela ori de câte ori avem de sărbătorit ceva special.

Ocaziile speciale sunt momente pe care dorim să ni le întipărim în memorie pentru mult timp. Fie că este vorba de zile de naștere, ori când sărbătorim nunta sau botezul, avem nevoie de cel mai frumos cadru în care să organizăm petrecerea exact așa cum ne-am propus.

Din lista restaurantelor din cartierul Berceni nu lipseşte restaurantul Casa Anghel care ne pune la dispoziție saloane festive unde putem organiza orice tip de eveniment. Putem opta pentru unul dintre cele patru saloane încăpătoare, Salonul de zi, Salonul Venețian, Salonul Rapsodia sau Salonul Frumușani. Decorurile somptuoase, cu aer regal, ne vor face să ne simțim transportați în povești cu prinți și prințese. Strălucirea candelabrelor și rafinamentul amenajărilor crează impresia unui decor de palat, fără ca acest lucru să însemne și costuri exorbitante.

Saloanele sunt foarte spațioase, astfel că putem organiza evenimente cu un număr considerabil de persoane. Saloanele au o capacitate de la 100 de persoane până la 300 de persoane, astfel că nu este o problemă dacă avem o listă lungă de invitați. Aici putem găsi o variantă pentru oricine, ținând cont că prețurile sunt foarte accesibile. Meniurile sunt realizate din ingrediente proaspete și variate. În plus, restaurantul pune la dispoziție o selecție numeroasă de 50 de feluri de vin. Este un loc perfect și pentru evenimente corporate sau cocktail-uri, având o servire ireproșabilă și oferind cea mai înaltă calitate a serviciilor.

Dacă dorim o experiență inedită și surprinzătoare atunci putem testa din lista restaurantelor din cartierul Berceni restaurantul L’Incontro Berceni. Aici găsim o simfonie de gusturi și arome din variate colțuri ale lumii. Preparate cu specific chinezesc, mediteraneean, italienesc, turcesc se întrec în a le degusta măcar o dată. Restaurantul își propune să ofere clienților o experiență nemaiîntâlnită, unde suntem îndemnați să degustăm partea plăcută a vieții și să adoptăm o atitudine hedonistă, măcar în ceea ce privește degustarea unor preparate delicioase. L’Incontro Berceni este un restaurant perfect pentru gurmanzi, unde pot găsi preparate de o mare diversitate, gătite de cei mai buni bucătari. Restaurantul pune la dispoziție și spațiu pentru organizarea evenimentelor, astfel că nu avem cu regreta petrecerea unei ocazii speciale în acest tip de ambient. Dacă suntem sastisiți de obișnuitele platouri cu aperitive, sărmăluțe și grătar, putem schimba rutina și putem adopta o atitudine extravagantă, alegând un meniu internațional. Totul este posibil la restaurantul L’Incontro Berceni.

Restaurantul se poate mula pe orice tematică, astfel că putem opta pentru variante personalizate de meniuri. Aici orice petrecere este una reușită, iar atmosfera degajată ne va face să ne simțim incluși în lumea vie și colorată pe care ne-o oferă. Este cu siguranță o altfel de experiență care merită încercată!

Dacă avem de organizat un botez sau de sărbători o zi onomastică, atunci putem opta din lista restaurantelor din cartierul Berceni pentru oferta oferită de restaurantul Benjamins. Restaurantul a conceput două tipuri de meniuri, unul pentru petrecere de botez all-inclusive și unul pentru aniversări/majorate, care întrunesc toate criteriile pe care ni le putem dori. Servirea este perfectă, iar ambianța primitoare și plăcută. Cu siguranță petrecerea va fi una excelentă, iar nici un invitat nu va pleca nemulțumit. Restaurantul poate concepe și alte oferte pentru alte tipuri de evenimente.

Lista restaurantelor din cartierul Berceni oferă preparate de cea mai bună calitate și nu duc lipsă de varietate. Au avantajul că nu se află în zone ultracentrale, cu trafic intens și hărmălaie. Putem găsi o atmosferă liniștită unde putem petrece momente intime, cu prietenii sau familia.

Evenimentele cele mai importante din viața noastră pot fi petrecute într-unul din restaurantele din Berceni fără nici un regret. Spre deosebire de multe localuri arhicunoscute, aceste restaurante nu sunt ocupate în permanență, astfel că de multe ori nu avem nevoie de vreo rezervare prealabilă. Este bine să ne interesăm de locurile disponibile numai în condițiile în care mergem într-un grup mai mare. În rest putem găsi la orice oră suficiente locuri pentru o cafea dimineața, un prânz copios la pauza de masă ori pentru o cină relaxantă. Multe dintre aceste restaurante pun la dispoziție și locuri de parcare, așa că vom beneficia și de astfel de facilități. Nu trebuie să bâjbâim pe străduțe lăturalnice în căutare de un loc sigur de parcare, apoi să trebuiască să mergem în recunoaștere până la mașină.

Un alt avantaj foarte important pentru a încerca lista restaurantelor din cartierul Berceni este faptul că preparatele nu au prețuri piperate. Aici putem savura o bere alături de un hamburger sau o pizza, fără ca acest lucru să presupună o gaură măricică în bugetul nostru lunar. De altfel, multe dintre restaurantele din zonă oferă și servicii de livrare la domiciliu, desigur dacă locuim în sectorul 4. Dacă nu avem timp sau chef pentru a găti, ori în serile când ne dorim să ne relaxăm la un film bun, putem comanda online sau telefonic preparate de orice fel, nu doar banalele pizza. Lista restaurantelor din cartierul Berceni oferă calitate de top și experiențe culinare dintre cele mai reușite, astfel că putem apela la serviciilor lor pentru orice tip de ieșire sau eveniment dorim.

 

Restaurant Polyn Royal, din sectorul 4

Restaurant-Polyn-Royal

Ideal pentru organizarea unei petreceri de nuntă sau botez, Restaurantu Polyn Royal situat în sectorul 4 al capitalei, pe strada Vasile Păiuş, numărul 6, vine […]

Restaurant Provence, din sectorul 4

Mese festive, conferinţe, recepţii, mese de protocol, aniversări, petreceri de nuntă sau borez pot fi organizate într-un ambient cu totul special, alegând Restaurantul Provence, situat […]

Restaurant No Name, din sectorul 4

Pe strada Măriuca, la numărul 1A, în sectorul 4 al capitalei, vă puteţi delecta într-un ambient deosebit, cu serviciile unui personal calificat, cu gustul deosebit […]

Restaurant Miru & Laur, din sectorul 4

Restaurant-Miru-su-Laur

Gusturile şi aromele italieneşti, oglindite în variate tipuri de paste şi sosuri, sortimente de pizza şi delicioase salate, pot fi descoperite şi savurate, alegând Restaurantul […]

Restaurant Geo, din sectorul 4

Restaurant-Geo

Restaurantul-Terasă Geo, situat în zona Pieţei Sudului, pe strada Niţu Vasile-nr 9, îşi răsfaţă clienţii cu delicioase preparate cu specific libanez şi românesc. Cu o […]