Despre restaurantele din sector 4

Dacă doriți să organizați o cină romantică în doi, un prânz în timpul căruia să discutați despre afeceri, o ieșire  la o gustare cu colegii după orele de serviciu sau o întâlnire la o cafea cu prietenii, puteți alege ca și locație, unul dintre numeroasele și deosebitele restaurante existente în Sectorul 4.

Despre restaurante din Sectorul 4

În această zonă a Bucureștiului se găsesc restaurante pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele.

Pe primul loc, în ceea ce privește numărul acestora, se află restaurantele cu specific internațional, urmate îndeaproape de cele cu bucătărie tradițională românească, pe locul trei situându-se cele cu specific italienesc.

Cei care doresc să servească mâncăruri exotice pot găsi, tot în Sectorul 4, restaurante tailandeze, vietnameze, libaneze, mexicane, marocane sau turcești, grecești și mediteraneene. Din zonă, nu lipsesc nici restaurantele chinezești, franțuzești, spaniole, ungurești și rusești, aici fiind prezente inclusiv restaurantele Raw Vegan, care se pare că sunt din ce în ce mai căutate, în ultima vreme.

Restaurante ieftine

Restaurante ieftine

De cele mai multe ori, lumea se ferește de restaurante ieftine, considerând că mâncarea și serviciile acestora nu sunt atât de bune. Însă ieftin nu […]