O cină plăcută într-o seară de vară

Este foarte plăcut ca la finalul unei zile toride de vară, să poţi lua cina cu prientenii pe terasa unui restaurant, într-o atmosferă relaxantă şi confortabilă, printre meniuri garnisite din belşug cu feluri de mâncare variate şi cu băuturi reci, servite la momentul potrivit. Este o cale foarte reconfortantă prin care poţi petrece câteva ore cu cei dragi, cu prientenii sau rudele, un mic eveniment la care pot participa şi copii.

Majoritatea restaurantelor şi teraselor din sectorul 4, îţi pun la dispoziţie posibilitatea de a comanda meniuri pentru copii, astfel că şi cel mai mofturos copil al tău va găsi mâncarea preferată, preparată din ingrediente de cea mai bună calitate. Este posibil ca personalul restaurantului să amenajeze chiar o masă separată pentru copii, astfel încât cei mici să se simtă bine împreună, iar voi cei mari, să vă puteţi relaxa câteva minute pe parcursul cinei. Copiii vor fi supravegheaţi şi în siguranţă, existând chiar şi posibilitatea de a-şi servi felurile preferate în farfurioare sigure pentru ei, eventual în variantele oferite de ambalaje biodegradabile. Adoptând acest tip de servire, se vor elimina riscurile producerii de mici  incidente specifice neobosiţilor năzdrăvani, care dau foarte uşor cu cotul într-un pahar. Dacă paharul va fi dintr-un material sigur, atunci elimini riscul  de accidentare şi cina poate cointinua.

Meniuri delicioase, într-o seară caldă

Meniurile restaurantelor din sectorul 4 sunt extrem de variate, adaptate permanent preferinţelor clienţilor, astfel că vei găsi întotdeauna cum să-ţi satisfaci plăcerile culinare. Chiar dacă afară este foarte cald, trebuie să fii sigur că ingredientele care vor compune reţeta preparatului tău sunt sigure, procurate, trasportate şi depozitate în condiţii specifice perioadei calde, eliminându-se total riscul alterării. Pe lângă acesta, toate preparatele sunt proaspete, abia pregătite pentru a te răsfăţa cu o cină plăcută.

În rândurile meniurilor vei găsi gustoase preparate tradiţionale, atât româneşti cât şi specifice altor culturi, în care vei descoperi delicioase sortimente de gustări, feluri elaborate pregătite cu mare pricepere din toate sortimentele de carne, garnituri dintre cele mai variate şi salate proaspete stropite din belşug cu dressing-uri dulci-acrişoare. Dacă preferi atât de apreciata bucătărie, italiană, este aproape imposibil să nu poţi comanda o porţie zdravănă de paste sau o pizza bine coaptă într-un cuptor pe lemne.

Dacă eşti pasionat de mâncarea chinezească, restaurantele din sectorul 4 deţin şi astfel de unităţi, specializate în complexa bucătărie asiatică, unde ingredientele, sosurile şi modul de servire, sunt autentice şi de calitate

Fiind vorba despre cină, o vei răcori într-un mod plăcut,  cu băuturi adaptate felului de mâncare.

Evident, cina o poţi finaliza cu deserturi delicioase, clătite, plăcinte şi papanaşi, sau  cu cele pe bază de îngheţată, adaptate căldurii de afară, un răsfăţ culinar  întotdeauna bine-venit.

Pofta poate continua şi acasă

Dacă iei masa cu cei mici, este aproape imposibil ca măcar unul dintre ei să nu lase mâncarea neatinsă, cuprins de plăcerea altor activităţi. Personalul restaurantului te va ajuta în acest sens, pregătindu-ţi mâncare pentru a o lua la pachet. Varianta de ambalaje biodegradabile este cea mai indicată pentru astfel de situaţii, mâncarea păstrându-se foarte bine până ajungi acasă şi o depozitezi la rece.

Aceeaşi variană o poţi adopta şi dacă doreşti să-ţi comanzi un fel de mâncare, doar pentru acasă.

Lasă un comentariu...

*