Plasarea invitaților la masă. De ce să ții cont

Printre cele mai stresante aspecte ale organizării unei nunți se numără, fără  doar și poate, aranjarea invitațior la masă. Pe cine pui lângă cine? Și în ce loc? Toate aceste întrebări vă pot da bătăi de cap, însă dacă urmariți câteva trucuri simple, nu aveți de ce să vă faceți griji.

plasarea invitatilor la masa1

Picture 1 of 5

Motivele pentru care plasarea invitaților la mese vă poate da de furcă sunt nenumărate. De regulă, această operațiune se face cu doar două săptămâni înainte de nuntă, în plină avalanșă de emoții, când riscă să se nască tot felul de dispute. Apoi, știm cu toții că nu este deloc o treabă ușoară să așezi la masă un număr atât de mare de oameni. Grupurile trebuie să fie aproximativ echivalente ca număr și, în plus, trebuie să fiți atenți și pe cine puneți lângă cine.

Acestea sunt detalii pe care va trebui să le stabiliți singuri, voi doi fiind cei care cunosc cel mai în profuzime relațiile dintre invitați. Așadar, înainte de orice, veți avea nevoie de un plan. Asigurați-vă că restaurantul are suficiente locuri pentru toți nuntașii și că spațiul este suficient de încăpător. Nimănui nu-i place să fie incomodat de coatele vecinului de masă în timp de mănâncă.

CONTINUARE – Vezi plasarea invitaților la masă. De ce să ții cont

Pages: 1 2 3 4 5

Lasă un comentariu...

*