7 factori care fac din nunta ta una nonconformistă

Odată cu vremurile se schimbă și obiceiurile, iar astăzi puțin mai țin cont de regulile clasice. Oamenii se căsătoresc mai târziu decât în trecut, nu mai respectă meniurile clasice de nuntă și parcă nici rochia miresei și nici tortul mirilor nu mai sunt ca altădată.

Dacă și tu crezi că nunțile rupte din basme cu prinți și prințese sunt demodate…ei bine, află că nu ești singura! Ca tine mai sunt și alții o mie. Majoritatea cuplurilor din ziua de azi tind să se rupă treptat de tradiții, pe care le înlocuiesc, cu succes, cu elemente la modă și non-conformiste.

sase factori care fac din nunta ta una nonconformista1

Picture 1 of 5

Iată câteva aspecte de care să ții cont atunci când plănuiești o nuntă nonconformistă:

1.Renunță la tortul supraetajat

Torturile cu mai multe etaje extrem de împopoțonate au rămas o amintire a anilor 2000. Cofetarii de peste ocean susțin că un tort mai mic și mai simplu este mult mai elegant. Legat de formă, puteți fi creativi, realiaând diverse lucruri din blat și frișcă, în orice formă și cu orice model. Depinde ce vă place fiecăruia. Gandește-te și la fapul că un tort gigantic s-ar putea sa nu fie cea mai bună investiție – la ora la care se aduce tortul, de obicei, toată lumea este satulă, iar risipa de mâncare nu e deloc un lucru de dorit.

2. Renunță la tocurile înalte

Hai să fim sinceri: nimeni nu se simte confortabil pe tocuri mai mult de câteva ore, cu atât mai puțin  atunci când ringul de dans este atât de îmbietor. De ce să faci o investiție mare într-o pereche de pantofi  albi, clasici, pe care, cel mai probabil, nu-i vei mai purta a doua oară, când poți achiziționa o pereche de pantofi confortabili care să se asorteze nu rochiei, ci stilului tău. Poți purta chiar și o pereche de Converse roșii, dacă așa te simți tu cel mai bine. Totul este să nu-ți impui limite.

3. Mai puține domnișoare de onoare

 Un alai mare de domnișoare de onoare arată bine în filme, dar este foarte costisitor și deloc necesar. Trei domnișoare de onoare, poate chiar cele mai bune prietene ale tale, vor da nunții tale un aer modern. Pentru un plus de nonconformism, domnișoarele de onoare pot avea ținute diferite, care să nu fie musai alcătuite din rochii.

4. Invitații de nuntă digitale

Invitațiile clase, printate pe hârtie, pe lângă faptul că sunt folosite de toată lumea, nu sunt deloc prietenoase cu mediul înconjurător; asta, daca nu sunt printate pe hârtie reciclată. Așa ca iată două idei nonconformiste pe care le poți folosi: invitații digitale sau printate pe hârtie reciclate.

5. Fii creativă – do it yourself

Cu puțină imaginație și o mână de ajutor din partea acelor prietene care sunt mereu lângă tine îți poți realiza singură propriul buchet de flori personalizat. În același mod, poți confecționa și o coroniță care să adauge un plus de efect ținutei tale. Pentru inspirație, nu ezita să arunci un ochi pe Pinterest.

6. Brunch wedding party

Majoritatea petrecerilor de nuntă se desfășoară seara, la restaurant, meniul urmând, în linii mari, preparate servite la cină. Dar cine zice că regulile nu pot fi încălcate? Organizează un brunch party și invită-ți prietenii la restaurant dimineață, în jurul orei 11.00, la un bufet suedez cu gustări ușoare.

7. Renunță la meniul traditional

Aperitiv, pește, sarmale și friptură – acestea sunt preparatele care nu lipsesc de la niciun meniu de nuntă. Dar cum ar fi dacă ar lipsi? Poți servi invitaților tăi preparate ușoare, sănătoase și, de ce nu, exotice, inspirându-te din mariile bucătării ale lumii. De la sushi și frigărui de fructe la burgeri și pachețele de legume, opțiunile sunt nelimitate.

Lasă un comentariu...

*