Cinci inconveniente la care să te aștepți când organizezi nunta în aer liber

Nouă din zece cereri pe care organizatorii de nuntă le primesc vin însoțite de următorul mesaj: „ne dorim o nuntă nonconformist și îndrăzneață, care să iasă din tipare….poate pe o pajiște sau, oricum, undeva în aer liber”. Motivația organizării unei nunți într-un spațiu deschis este justificată, dacă avem în vedere cele mai în vogă tendințe ale anului, și este normal să vă doriți tot ce este ma bun pentru cea mai importantă zi din viața voastră.

Cinci inconveniente la care sa te astepti cand organizezi nunta in aer liber 1

Picture 1 of 5

Dacă vă doriți cu adevărat o nuntă în aer liber, este foarte important să rezervați locația din timp, cu cel puțin un an înainte, deoarece astfel de spații se ocupă foarte rapid. În același timp, ar trebui să aveți în vedere un buget foarte bine planificat, întrucât nunțile în aer liber sunt mai costisitoare decât cele organizate în spații închise.

Oricât de speactaculoasă ar părea o nuntă desfășurată în aer liber, există o serie de inconveniente pe care ar trebui să le luați în seama înainte de a face o decizie. Vă prezentăm, mai jos, cinci dezavantaje ale unei nunți organizate într-un spațiu deschis.

CONTINUARE – Vezi 5 inconveniente la care să te aștepți când organizezi nunta în aer liber

Pages: 1 2 3 4 5 6

Lasă un comentariu...

*